مزایای بهداشتی مبتنی بر شواهد چای کامبوچا :

 

 

کمبوچا یک چای تخمیر شده است که هزاران سال است که مصرف می شود.

 

نه تنها دارای همان مزایای سلامتی مانند چای است - بلکه سرشار از پروبیوتیک های مفید نیز هست.

 

کامبوچا همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها است ، می تواند باکتری های مضر را از بین ببرد و ممکن است به مبارزه با چندین بیماری کمک کند.

 

در اینجا براساس شواهد علمی ، 8 مزیت برتر سلامتی کاموچا ، براساس شواهد علمی ذکر شده است.

 

1. کامبوچا یک منبع بالقوه پروبیوتیک است

تصور می شود کامبوچا از چین یا ژاپن سرچشمه گرفته است.

 

این ماده با افزودن سویه های خاص باکتریها ، مخمرها و شکر به چای سیاه یا سبز ساخته می شود ، سپس به آن اجازه می دهد تا برای یک هفته یا بیشتر تخمیر شود (منبع 1Trusteded).

 

در طی این فرایند ، باکتریها و مخمرها فیلمی شبیه قارچ را روی سطح مایع تشکیل می دهند. به همین دلیل kombucha به عنوان "چای قارچ" نیز شناخته می شود.

 

این حباب یک کلونی همزیستی زنده باکتریها و مخمرها یا یک SCOBY است و می تواند برای تخمیر کوموچای جدید مورد استفاده قرار گیرد.

 

فرآیند تخمیر باعث تولید اسید استیک (همچنین در سرکه یافت می شود) و چندین ترکیب اسیدی دیگر ، میزان کمی از الکل و گازهایی که آن را گازدار می کنند (منبع 2Trusted) است.


معرفی کالاها و فواید آنها کامبوچا ,تخمیر ,شواهد ,مخمرها ,باکتریها ,منبع ,شواهد علمی ,براساس شواهد ,بهداشتی مبتنی ,مزایای بهداشتی ,مزایای بهداشتی مبتنی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گراف تور اجناس فوق العاده الهه فاخته دین دین کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. رسانه اویگا پیش دبستان و دبستان دخترانه غیرانتفاعی بنیادی اینجا همه چی هست